Thursday, August 14, 2014

PM för Cyklande Tjejer läger 5-6 september i Jönköping anno 2014

Nu är det 22 dagar kvar, sedan så kör vi!

Här kommer information om årets cykel-äventyrs-helg i Jönköping, drygt tre veckor innan start. Läs igenom och se vad du har kvar att göra.

1. Resa till/från Jönköping
Du får på egen hand ta dig till Jönköping med bil, buss eller cykel (!). Önskas samåkning får du fixa det med övriga deltagare (kolla deltagarlistan).

2. Boende i Jönköping
Vi bor på Jönköpings hotell & konferens. För mer information om hotellet läs på följande länk www.jkonferens.se. Planeringsgruppen har tagit hänsyn till önskemål om rumsfördelning allt enligt anmälningarna. Vem just du får som rumskompis förmedlas vid ankomst till hotellet.

3. Deltagarlista
I skrivande stund är vi 50 cyklande tjejer som träffas under helgen. Deltagarlistan finns på hemsidan www.ctjkpg2014.blogspot.se.

4. Fartgrupper
I varje grupp kommer det finnas två gruppledare. Fartgrupperna är indelade i en nybörjargrupp, en grupp på 20-24km/h, två grupper på 25-28km/h samt en grupp på 29-32km/h. Vid ankomst har du möjlighet att skriva upp ditt namn på en av listorna över fartgrupperna. Självklart finns det möjlighet, om du känner att just din valda grupp inte passar av någon anledning, att byta grupp under förutsättning att du samtalar med någon av din gruppledare.

5. Rundor
Under rutterna kommer du få se delar av Jönköping med omnejd. Vi kommer passera allt från böljande landskap med öppna vyer till dom djupaste skogarna. En och annan kohage och hästgård till herrgårdsmiljöer kan säkert finnas inom räckhåll att utforska från cykeln. Samlingarna inför helgens samtliga runder sker precis utanför hotellet.

6. Fredag den 5 september
Vi öppnar upp portarna till eventet från klockan 14.00 för incheckning på Jönköpings Hotell & Konferens. Vi i planeringsgruppen finns på plats och välkomnar dig med öppna famnen!

Vill du uppleva Jönköpings svar på Toscana så är cykling uppdukat kl. 16.00 med ett hemligt stopp längst med vägen som man bara inte får missa. Du ska vara ombytt och klar kl. 15.30 - missa inte det! Kan du inte ansluta till cyklingen kl.16.00 gäller dropp in och möjlighet till att checka in på hotellet fram till samlingen kl. 19.00.

Senare på kvällen, kl. 19.00, genomförs första samlingen och arrangörerna hälsar alla cyklister välkomna till en hejdundrande cykelhelg. På kvällen intar vi en vällagad middag där du får träffa arrangörerna, nya och gamla bekantskaper. Mycket trevligt! Klockan 20.00 intar första hemliga gästen scenen för ett tankeväckande föredrag.

7. Lördag den 6 september
Från klockan 07.00 till 08.30 värmer vi upp med en frukostbuffé, en kopp kaffe eller te. Klockan 08.45 ska du vara ombytt och klar för då ställer vi upp oss för ett gruppfoto och information lämnas innan cyklingen. Ni kan också pumpa däck, fylla på vattenflaskor och passa på att gå på toaletten.

På eftermiddagen när du kommer tillbaka till hotellet finns såklart tillgång till återhämtningsfika att avnjuta tillsammans med dina cykelkompisar. Beroende på hemkomst för de olika fartgrupperna är det fri tid som gäller fram till samlingen kl. 19.00. För alla er som har krafter kvar har vi fri tillgång till styrketräning på hotellet. Eller för stela ben en stund i Spa eller poolen - det gör nytta!

Helt frivilligt för den som vill, har baren på hotellet öppet. Sitt ner i goda vänners lag och njut av en After Bike och lyssna på målande beskrivningar av allas versioner av dagens runda - hur allt funkade perfekt, vilket flyt vi hade, hur lagmaskinen samkörde.

Klockan 19.00 serveras middag och vid 20.30 utlovas en upplevelse utöver det vanliga. Hela kvällen har vi ”Get together samling” och håller på länge…

8. Söndag den 7 september
Återigen intas en härlig frukostbuffé från klockan 07.30. Söndagens cykling står uppdukat kl. 09.00 och väntar på alla hugade cyklissor. Samma visa även under söndagen - du ska vara ombytt och klar kl. 08.45!

Lunch och samling kl. 13.00 på hotellet då även en avskedshälsning från arrangören lämnas. Efter avslutningsmiddagen så skiljs våra vägar. De flesta åker hem med bil, andra tar cykeln. Vi, arrangören, skickar stafettpinnen till annan stad som får anordna nästa ”Cyklande Tjejer läger”. Vi hoppas att du har haft en fin upplevelse och gärna kommer tillbaka till Jönköping, ljuset vid Vättern.

Har du några funderingar, ring eller maila:

Leena Halonen Gustafsson, 0706-92 97 43  leena_halonen@hotmail.com

Lena Hedin, 0702-15 37 47 lenahedin@telia.com.

Välkommen till Jönköping!

P.s.
Ett klargörande om du måste lämna återbud till helgen. Våra regler är så här enkla: Du som av någon outgrundlig anledning inte kommer att kunna delta under helgen meddelar detta till Leena Halonen Gustafsson tel. 0706-92 97 43 eller skickar ett mail till leena_halonen@hotmail.com alternativt till Lena Hedin på tel. 0702-15 37 47 eller mejl lenahedin@telia.com. I första hand ska du själv försöka hitta en ersättare genom att fråga på Facebook gruppen Cyklande Tjejer (CT). Det är jätte viktigt att du meddelar Leena Halonen alt. Lena Hedin vem du överlåter platsen till genom att meddela namnet på personen. Ekonomin gör ni upp er emellan D.s.

No comments:

Post a Comment